Meld je hier aan!Profielkeuze

ProfielkeuzeProfielkeuze de eerste stap naar vervolgopleiding
Als je in de 3e klas van de Middelbare school zit ben je meestal niet bezig met wat je later wil gaan doen. Logisch: je bent in de pubertijd. Vrienden en vriendinnen zijn belangrijker dan huiswerk en je vervolgstudie kiezen lijkt nog ver weg. Het kiezen van je profiel is misschien wel het laatste waar je mee bezig bent. Toch is het juiste profiel kiezen belangrijker dan je denkt. In feite zet je de eerste stap naar de juiste vervolgopleiding. Clear & Co helpt je bij het maken van die keuze.

InzichtHome-2
Hoe maak je nou een goede keuze? Het antwoord lijkt simpel; door jezelf te kennen. Maar zo simpel is dat helaas niet. Er zijn volwassenen van alle leeftijden die daar nog moeite mee hebben. Als je jezelf kent, ga je op een andere manier beslissingen nemen. Door naar jezelf te luisteren, maak je keuzes op basis van je persoonlijkheid en eigen drijfveren. Dankzij zelfinzicht kom je erachter wat jou motiveert, activeert en interesseert.
Clear & Co is jouw steun in de rug bij het vinden van jouw zelfinzicht en de profielkeuze die hierbij aansluit.

Wat wordt jouw profielkeuze?
Aan de hand van diverse opdrachten, een beroepen-interessen test (ABIV) en oefeningen krijg je antwoord op belangrijke vragen als:
•    Wie ben ik?
•    Wat kan ik?
•    Wat wil ik?
In de laatste fase van het traject gaan we alle uitkomsten combineren zodat jij een passende sector- of profielkeuze kan maken. Afsluitend volgt er een gesprek met je ouders, waar we de analyse gaan bespreken met een advies voor het juiste profiel.
Kom langs voor een intakegesprek en kijk samen met Clear & Co naar jouw mogelijkheden.

Kosten
We gaan dan samen kijken waar jou behoefte ligt. Misschien ben je met een paar sessies al geholpen of is het volledige profielkeuze traject wat jij nodig hebt.