Reviews

Hier vind je de reviews van leerlingen, studenten en ouders.

 

Ellen (moeder Floor) (jan 2016)

Ook Floor heeft de bijeenkomsten bij jou heel plezierig en leerzaam gevonden. Ze is in onze ogen de afgelopen weken ook rustigervgeworden en lijkt (meestal) meer in control.

Dank daarvoor.

Yessica Koelman-Jonker (moeder) (juni 2015)

Wat is mijn dochter goed geholpen bij Clear&Co. Er is hard gewerkt maar met een prachtig resultaat. Zij wist niet meer wat ze echt moest kiezen binnen de vele opleidingen binnen het MBO. Samen met Claire is ze eruit gekomen. Ze gaat doen wat ze wil, wat ze leuk vindt en wat ze kan! Toegelaten tot de opleiding en geslaagd voor diploma. Claire je kwam als geroepen op ons pad! Dank je wel!!

Maurits Veen (19) 2014

Doordat ik het gevoel had niet op mijn plek te zitten op mijn huidige studie en totaal niet wist wat ik anders wou gaan doen, ben ik naar Clear Coaching toegegaan voor een studiekeuze traject. Hierbij heb ik eerst onder begeleiding gezien waar ik goed in ben waar ik plezier aan beleef en wie ik nou eigenlijk ben. Daardoor kon ik een rode draad zien in alles wat we gedaan hebben om een juiste keuze te maken. Die daarnaast ondersteund worden door meerdere testjes die ik gedaan heb.

Ik ben Arie Soeteman (17) jan 2014

Ik ben altijd al slecht geweest in kiezen en ik had dus ook geen idee wat ik wilde gaan studeren. Toch betwijfelde ik van tevoren of een serie gesprekken me hierbij nu echt zou kunnen helpen. Tijdens het eerste gesprek was deze twijfel gelukkig al snel verdwenen. Ik merkte namelijk dat ik mezelf snel beter leerde kennen. Dingen die ik altijd ergens onderbewust wel wist kon ik nu opeens duidelijk overzien. Tijdens onze gesprekken was Claire vaak kritisch en stelde ze de goede vragen. Hierdoor leerde ik stap voor stap wat mij nou echt motiveert, en wat de dingen zijn die ik nodig heb om te functioneren en gelukkig te worden.

Ik ben erg blij dat ik naar Claire ben gegaan omdat zij me heeft geholpen om te zien wie ik echt ben, maar ook gewoon omdat ze mij een stuk verder heeft geholpen met mijn studiekeuze.
 Dankjewel!


—
Groetjes Arie