Meld je hier aan!

Studiekeuze

studiekeuzeJe vervolgopleiding bepaalt in belangrijke mate je toekomst. Je kan altijd veranderen van studie, maar een weloverwogen keuze kan je een hoop tijd, geld en zorgen besparen. Zeker gezien de huidige (financiële) maatregelen in het hoger onderwijs is het verstandig om extra aandacht te besteden aan een juiste studiekeuze.

Een belangrijke keuze
Onderzoek heeft aangetoond dat je met een studie die bij jouw interesses en persoonlijkheid past, meer kans hebt op:

– het afronden van je studie;
– het behalen van hogere cijfers;
– tevredenheid en succes in je carrière.

Het is dus belangrijk dat je een opleiding kiest die aansluit bij jouw persoonlijkheid, interesses, waarden en behoeften.

Ken jezelf
Maar hoe doe je dat?
De eerste stap is om jezelf te leren kennen. Om erachter te komen:

•    waar je energie van krijgt;
•    waar je enthousiast van wordt;
•    waar je goed in bent;
•    In welke omgeving jij je het beste voelt.

Bij Clear & Co beginnen we altijd met een vrijblijvende intake. Vervolgens bepalen we samen met jou en je ouders waar bij jou de behoefte ligt en welk traject voor jou de beste manier is om een zo compleet mogelijk beeld van jezelf te krijgen.
Hoe? De basis is altijd een coachingstraject waar je een goed beeld krijgt van je persoonlijkheid, talenten en drijfveren in relatie tot de diverse opleidingen.  Dit kan waar eventueel aangevuld worden met een dagdeel psychologische testen (IQ-test, aandachts-en concentratietest, etc.) wat o.a. inzicht geeft in je leermogelijkheden, werkhouding en concentratievermogen.

Kosten: Wij werken op basis van een uurtarief van 89 Euro.

Kom langs voor een intakegesprek en kijk samen met Clear & Co naar jouw mogelijkheden.